KalbimdesiN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Kıraç Baba Oluyor

YazarMesaj
nazlı.41

nazlı.41

Kadın

Kıraç Baba Oluyor Empty
MesajKonu: Kıraç Baba Oluyor   Kıraç Baba Oluyor EmptyCuma Şub. 13, 2009 4:48 pm

Kıraç Baba Oluyor.

HAZİRAN AYINDA BABA OLMAYA HAZIRLANAN KIRAÇ, FİLİSTİNLİ BİR KIZ ÇOCUĞUNU EVLAT EDİNMEK İÇİN KIZILAY’A BAŞVURDU.

Haziran ayında dünyaya gelecek olan kızına Elif Iraz adını koyacağını söyleyen Kıraç, “Oradaki çocukların suçu yok. Hiçbir şeyden habersiz ve masumlar. Oradaki katliamı, acıyı gördükçe içim sızladı ve oradan bir çocuk evlat edinmeye karar verdim. Yakında bir kızım olacak. Eğer Filistin’den bir kız çocuğu da evlat edinirsem ikisini birlikte büyütmek istiyorum. Bu isteğimle ilgili Kızılay Başkanı Tekin Küçükali ve CHP Başkanı Deniz Baykal’a bir talep mektubu yazdım. Davos görüşmesi öncesinde ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a da mektup yolladım” dedi.

“Türkiye’den 1000 Aile Filistinli Çocukları Evlat Edinsin” kampanyası başlatmak istediğini söyleyen Kıraç sabırsızlıkla Başbakann’dan gelecek yanıtı bekliyor. Kıraç’ın yanı sıra Türkan Şoray, Hakan Şükür, Ünal Kahraman ve Hami Mandıralı gibi isimlerin de Kızılay’a evlat edinmek için başvurdukları söyleniyor.
http://www.tuncaysanli.com

Kıraç Baba Oluyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bir rüya gerçek oluyor!
» Baba